• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Услуги – Хирургија

Услуги – Хирургија1.Операција на катаракта со ФАКО метода

2.Интраокуларни импланти

3.Ласерска корекција на диоптрија

4.Витректомија

5.Трансплантација на рожница (корнеа)

6.Третман на дијабетична ретинопатија

7.Третман на глауком

8.Третман на страбизам

9.Третман на солзни канали

10.Третман на кератоконус

11.Окулопластика и реконструктивна хирургија

 

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје