• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Услуги – Амбуланта

Услуги – АмбулантаПРЕГЛЕДИ

1. Основен специјалистички офталмолошки преглед                                     

2. Авторефрактокератометрија                                                                          

3. Тонометрија                                                                                                     

4. Ленсметрија                                                                                                    

5. Корнеална топографија (ORB scan)                                                                

6. Оптичка кохерентна томографија (OCT)                                                          

7. Пахиметрија                                                                                                       

8. Периметрија (видно поле)                                                                                

9. Ултрасонографија (ЕХО)                                                                               

10. Гониоскопија

11. Испитување на солзна секреција (Schirmer /TBUT test)

12. Биомикроскопија

13. Фундус Флуоресцинска Ангиографија (FFA)

14. ЈАГ ласер капсулотомија

15. ЈАГ ласер иридотомија

16. Аргон ласер

 

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје