• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Услуги - Амбуланта

Ленсметрија – компјутеризирана фокометријаЛенсметријата служи за мерење на диоптријата на oчилата.

 Автоматски ленсметар е опрема за мерење на рефрактивната моќ и ја дава сферата, цилиндарот и оската на леќата.

Може да се проверат и бифокалните или прогресивни стакла. Исто така овој инструмент може да мери и меки контактни леќи. Постапката на ленсметрија е лесна и прецизна. Измерените податоци се обезбедени со печатење.

 

Останато

Аргон ласер

Прочитај повеќе

ЈАГ ласер иридотомија

Прочитај повеќе

ЈАГ ласер капсулотомија

Прочитај повеќе

Фундус Флуоресцинска Ангиографија (ФФА)

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје