• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Закажи термин
Закажување интевенции +(389) 220 50 994 Закажување преглед +(389) 220 50 999 info@eeh.mk info@eeh.com.mk

Внесете ги вашите податоци

Потполнете го формуларот и нашиот тим ќе Be контакира преку внесените податоци.

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје