• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
ОЧНИ ЗАБОЛУВАЊА

ОЧНИ ЗАБОЛУВАЊАОчите се најразвиениот сетилен орган во телото. Тие претставувааат еден од најважните фактори во ефективната комуникација и имаат огромно влијание врз социјалните однесувања. Очите се едни од најнежните органи во нашето тело, поради што од суштинска важност е да се грижиме за нивното здравје и да не дозволуваме да се развиваат инфективни процеси и разни заболувања.

Европска Очна Болница опфаќа голем обем на дијагностика и лекување на разновидни заболувања како кај возрасни, така и кај деца и тоа:

Болести на очен капак

-Птоза

-Ектропиум

-Ентропиум

-Болести на солзен систем

Рефрактивни аномалии

-Миопија

-Хиперметропија

-Астигматизам

-Кератоконус

Амблиопија

Страбизам

Катаракта

Глауком

Болести на ретината

-Дијабетична ретинопатија

-Одлепување на мрежница (аблација на ретина)

-Дегенерација на макула

-Слепило за бои

Синдром на суво око

Увеит

 

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје