• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
НОВОСТИ И НАСТАНИ

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер- по акциска цена! Пристигна новиот Егзајмер ласер во Европската очна болница! Отстранете ја вашата диоптрија со најновиот ласер по акциска цена!

За да се направи ласерска интервенција потребно е да бидат исполнети неколку важни услови:

- Лицето мора да биде на возраст над 18 год.

- Окото треба да биде здраво, да нема други придружни заболувања

- Диоптријата треба да биде стабилна (да не се менува во тек на последните 12 месеци)

Европската очна болница го нуди најдоброто решение за вашите очи! Кај нас ќе добиете професионална нега од искусен и стручен тим на чело со д-р Салих Бозкурт, којшто зад себе има 25 годишно работно искуство и еден од најдобрите специјалисти и хирурзи во регионот.

                                               

Не двоумете се, изберете го најдоброто решение за вашиот вид! Ве очекуваме! 

Закажете термин на  телефонот +(389) 220 50 999!

Европска Очна Болница
Ул„Сремски Фронт“ бр.1
1000, Скопје
Тел. +(389) 220 50 999
мејл. info@eeh.mk  
         info@eeh.com.mk
 

 

Останато

Д-Р ЏУМХУР КАРА во емисијата Фактор здравје (28. 2. 2020)

Прочитај повеќе

РТВ Нови Пазар: Се’ повеќе е популарно ласерското отстранување на диоптрија

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емисијата ДНК на РТВ Нови Пазар

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкурт: Најчести очни заболувања кај децата

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкурт во емисијата Фактор Здравје (17.05. 2019)

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Глауком

Прочитај повеќе

Европска Очна Болница: Без диоптрија и очила за 10 секунди!

Прочитај повеќе

Д-р Џумхур Кара: Егзајмер ласер

Прочитај повеќе

Интервју на др. Салих Бозкурт за РТВ АЛДИ, Прешево

Прочитај повеќе

Д-р Џумхур Кара: Пресадување на рожница (кератопластика)

Прочитај повеќе

Др. Салих Бозкурт: Ласерска корекција на диоптријата!

Прочитај повеќе

Попуст на ласерска корекција на диоптрија!

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Прематурна ретинопатија

Прочитај повеќе

Ласерски третман на миопија и хиперметропија

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкур во емисијата Për ditë të mbarë

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емсијата ДНК

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје