• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
НОВОСТИ И НАСТАНИ

Попуст на ласерска корекција на диоптрија!Европската очна болница го нуди најдоброто решение за вашите очи! Кај нас ќе добиете професионална нега од искусен и стручен тим на чело со д-р Салих Бозкурт, којшто зад себе има 25 годишно работно искуство и еден од најдобрите специјалисти и хирурзи во регионот.

                                           

Евопската Очна Болница во Скопје нуди специјален летен попуст за ласерска корекција на диоптрија со Егзајмер ласер, а акциската цена изнесува 500 евра по око. Значи, ласерската корекција на едно око ќе ве чини 30.750 денари, а за двете очи 61.500 денари. Летната акција  трае од 15 јули до 15 септември 2018 година.

За да се направи ласерска интервенција потребно е да бидат исполнети неколку важни услови:

- Лицето мора да биде на возраст над 18 год.

- Окото треба да биде здраво, да нема други придружни заболувања

- Диоптријата треба да биде стабилна (да не се менува во тек на последните 12 месеци)

Придобивките од ласерска корекција на диоптријата се тие што пружа намалување или комплетно елиминирање на потребата од носење очила или контактни леќи.

Не двоумете се, изберете го најдоброто за вашиот вид! Ве очекуваме! 

Закажете термин на  телефонот +(389) 220 50 999!

 

Европска Очна Болница

Ул„Сремски Фронт“ бр.1

1000, Скопје

Тел. +(389) 220 50 999

мејл. info@eeh.mk  

         info@eeh.com.mk

Останато

Д-Р ЏУМХУР КАРА во емисијата Фактор здравје (28. 2. 2020)

Прочитај повеќе

РТВ Нови Пазар: Се’ повеќе е популарно ласерското отстранување на диоптрија

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емисијата ДНК на РТВ Нови Пазар

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкурт: Најчести очни заболувања кај децата

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкурт во емисијата Фактор Здравје (17.05. 2019)

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Глауком

Прочитај повеќе

Европска Очна Болница: Без диоптрија и очила за 10 секунди!

Прочитај повеќе

Д-р Џумхур Кара: Егзајмер ласер

Прочитај повеќе

Oтстранување на диоптрија со Егзајмер ласер- по акциска цена!

Прочитај повеќе

Интервју на др. Салих Бозкурт за РТВ АЛДИ, Прешево

Прочитај повеќе

Д-р Џумхур Кара: Пресадување на рожница (кератопластика)

Прочитај повеќе

Др. Салих Бозкурт: Ласерска корекција на диоптријата!

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Прематурна ретинопатија

Прочитај повеќе

Ласерски третман на миопија и хиперметропија

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкур во емисијата Për ditë të mbarë

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емсијата ДНК

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје