• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Рефрактивни аномалии

Д-р Гордана Златева: Прематурна ретинопатијаД-р Гордана Златева, специјалист офталмолог, од Европската очна клиника, беше гостин во емисијата Фактор здравје на Телевизија 24, на 29.6.2018 година. 

Тема на емисијата беше: Прематурна ретинопатија

Во продолжение ви ја пренесуваме целата емисија. 

Останато

ЛЕТНА АКЦИЈА: Попуст на ласерска корекција на диоптрија!

Прочитај повеќе

Ласерски третман на миопија и хиперметропија

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкур во емисијата Për ditë të mbarë

Прочитај повеќе

Д-р Наташа Гинева: Ласерска корекција на диоптрија

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емсијата ДНК

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје