• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
НОВОСТИ И НАСТАНИ

Ласерски третман на миопија и хиперметропијаД-р Салих Бозкур, специјалист офтамолог и директорот на Европската очна болница во Скопје, на 2 мај 2018 година, беше гостин во емисијата Për ditë të mbarë (За добар ден) на РТВ 21, Косово. 

Тема на емисијата беше ласерски третман на миопија (кратковидност) и хиперметропија (далекувидност).

 Во продолжение ви ја пренесуваме целата емисија. 

 

Останато

Интервју со д-р Бозкурт: Ласерската корекција на видот во никој случај не може да предизвика трајно слепило

Прочитај повеќе

Др. Салих Бозкурт: Ласерска корекција на диоптријата – јасен вид без очила!

Прочитај повеќе

Попуст на ласерска корекција на диоптрија!

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Прематурна ретинопатија

Прочитај повеќе

Д-р Салих Бозкур во емисијата Për ditë të mbarë

Прочитај повеќе

Д-р Наташа Гинева: Ласерска корекција на диоптрија

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емсијата ДНК

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје