• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Рефрактивни аномалии

Д-р Салих Бозкур во емисијата Për ditë të mbarëД-р Салих Бозкур, специјалист офтамолог и директорот на Европската очна болница во Скопје, на 4 април 2018 година, беше гостин во емисијата Për ditë të mbarë (За добар ден) на РТВ 21, Косово.

Тема на емисијата беше пресадување на рожница (Керотопластика).

Во продолжение ви ја пренесуваме целата емисија. 

 

Останато

ЛЕТНА АКЦИЈА: Попуст на ласерска корекција на диоптрија!

Прочитај повеќе

Д-р Гордана Златева: Прематурна ретинопатија

Прочитај повеќе

Ласерски третман на миопија и хиперметропија

Прочитај повеќе

Д-р Наташа Гинева: Ласерска корекција на диоптрија

Прочитај повеќе

Европската Очна Болница во емсијата ДНК

Прочитај повеќе

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје