• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Доктори

Д-р Салих Бозкурт

специјалист офталмолог

Повеќе...

Д-р Џумхур Кара

специјалист офталмолог

Повеќе...

М-р д-р Гордана Златева

специјалист офталмолог

Повеќе...

Проф. д-р Зорка Николова-Тодорова

спец. анестезиолог, субспец. по клиничка фармакотерапија

Повеќе...

Д-р Диме Заев

специјалист анестезиолог и реаниматолог

Повеќе...

Д-Р МАЈА ДИМИТРОВА

специјалист офталмолог

Повеќе...

Д-р Наташа Гинева

специјалист офталмолог

Повеќе...

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје