• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)

Услуги

Argon

ARGON ласерот е термален ласер кој емитува зелена светлина фокусирана да предизвика микроскопско горење...Повеќе

Excimer ласер

Excimer ласерот е хируршки инструмент кој се користи за лекување на рефрактивните грешки преку преобликување ...YAG

YAG ласерска очна операција е корективна интервенција која се изведува за отстранување на попречувања кои можат да

Витректомија

Витректомија или отстранување на желатинозната материја помеѓу леќите и ретината е софистицирана очна операција...

Мулти Диоде ласер

Денес се употребуваат многубројни нови техники во отварањето на затнатите солзни канали...РНАСО

ФАКО методата или факоемулзификација се однесува на модерен оперативен зафат за корекција на катаракта.

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје