• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Доктори

Д-р Џумхур Кара


специјалист офталмологМесто и дата на раѓање:  Карс – Република Турција, 01.09.1968

Образование:

Средно образование: Гимназија Ерзурум 1980 – 1983 година

Високо образование: Медицински факултет при Универзитетот Ататурк – Ерзурум 1983 – 1989 година

Задолжителна работа:  Амбуланта Месудије – Орду 1989 – 1991 година

Специјализација:  1991 до 1995 година во Истанбул во Болницата за очна едукација и истражување Проф. Др. Н. Решат Белгер Бејоглу

Работно искуство како Специјалист по очни болести:

1. Дунја Ѓоз Хастанеси 1995 -1997 година

2. Државна болница Орхангази – Бурса 1997 – 2014 година

3. Државна болница Муданја – Бурса 2015 – 2017

Работно искуство како раководител:

1. Директор на Државната болница Орхангази 2009 – 2014 година

2. Директор на Државната болница Муданја 2015 – 2017 година 

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје