• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Доктори

Д-р Диме Заев


специјалист анестезиолог и реаниматологРоден во Скопје, Р.Македонија.

Основно и средно образование завршува во родниот град .

Медицински Факултет –Скопје Р Македонија 2000 год.

Специјаизација по анестезиологија Медицински Универзитет Св. Кирил и Методи Р.Македонија 2007 год.

Едукативен престој во Очна клиника Медицински Универзитет  „ Сахарија“ во Турција, 2007год. 

Учество на сите конгреси од областа на анестезија во Р Македонија,  Охрид, Скопје, Белград, Ниш. 

Учество на конгреси од областа на анестезија во Р Бугарија 2014, 2018. 

Учество во Европска фондација за едукација во анестезиологија 2000 - 2018. 

Член на лекарска комора на Р.Македонија. 

Член на здружение на анестезиолози на Р Македонија. 

Член на здружение за критично болни на Р Македонија. 

 

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје