• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)
Доктори

Д-р Наташа Гинева


специјалист офталмологРодена во град Кавадарци Р.Македонија

Основно и средно образование завршува  во родниот град .

Медицински  Факултет –Пловдив (Медицински Универзитет Пловдив Р. Бугарија) 2005год.

Специјаизација по офталмологија (Очна клиника , Медицински Универзитет Пловдив Р.Бугарија )  2009год

Едукативен престој во Очна клиника Медицински Университет Прага Р Чешка ( дијабетна ретинопатија) 2008год. по  програма на Светската Здравствена Организација (СЗО)

Стипендист на ЕБО (Европски Борд на офталмолози) - стуручен престој во Универзитетската очна клиника - Улм Гераманија 2009 год. (болести на заден сегмент (ретина ))

56 Про.ф Крајсиг курс  за аблација на ретина -2007 год.Пловдив

Учество на симпозиум на ретинална и витрелна хирургија Пловдов , 2006 год, 2007год , 2008год , 2009 год,2011 год., 2013 год. Со хирургија ин виво.

ЕУРЕТИНА – Европски конгрес за ретина –2012 год. , 2015 год , 2016 год.

ЕСЦРС – Европски конгрес за катарактна и рефрактивна хирургија  , 2013 год 2014 год. . 2017 год. , 2018 год.

Член на Лекарска комора на Р.Македонија , Сојуз на офталмолози Р .Македонија , БДО.и СОЛБ , EURETINA , ESCRS

Стручни публикации од областа на офталмологијата .

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје