• Македонски(MK)
  • Албански(AL)
  • Српски(SR)
  • Англиски(UK)

Европска очна болница

Европската Очна Болница е специјализирана офталмолошка институција

Политика за квалитет

Европска очна болница се стреми кон развивање и имплементација на најдобрите практики.

Доктори

Нашиот тим се состои од врвни специјалисти кои што ќе ви ја пружат најдобрата професионална грижа.

Галерија

Запознајте се со нашата болница, нашата работа и нашиот тим.

Работно време

Амбуланта
Понеделник - Сабота 8:00-16:00

Дежурна служба
Секој ден 24/7

Закажи термин

+(389) 220 50 999 (закажување преглед)
+(389) 220 34 994 (закажување интервенции)
info@eeh.mk
info@eeh.com.mk

ЗАКАЖИ ТЕРМИН ОНЛАЈН

Соработници

Сертификат

Почитувани,

Успешно испративте порака. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно испративте барање за закажување на термин. За најкраток временски рок нашиот тим ќе Ве контактира преку внесените податоци.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје

Почитувани,

Успешно се приклучивте на нашиот е-билтен. Во иднина ќе добивате корисни информации за нашата болница преку внесената е-маил адреса.


Со почит
Европска Очна Болница- Скопје